Tilføj ny annonce | Export as XML

Innovativt partnerskab

Innovations coachingTimer: 15
Beskrivelse:
Vi har en innovations coach der har ca. 15 ledige timer hver uge. Denne innovations coach ville kunne hjælpe med at forbedre virkomsheds processer og give bedre bundlinje.
SAP konsulentTimer: 10t ugeligt
Beskrivelse:
Vi har en intern SAP konsulent, der hver uge har ca. 10 ledige timer. SAP konsulenten har meget erfaring med programmering til SAP systemer, og ville have mulighed for at hjaelpe med mindre rettelser og justeringer.
Microsoft Dynamic konsulentTimer: 15t ugeligt
Beskrivelse:
Vi har en over kapacitet pa ca. 15 timer ugeligt fordelt pa to interne Microsoft Dynamic konsulenter. Jyske virksomheder er at foretrække, for at minimere transport tiden.
Personlig coachingTimer: 30t hver anden uge
Beskrivelse:
Vi har ansat en personlig coach, der hver anden uge har 30 ledige timer. Coachen har erfaring indenfor personlig coaching på top ledelsesplan, og er certificerede.
RobotsvejsningTimer: Ubegrænsede
Beskrivelse:
Robotsvejsning af emner op til 5x5 meter. Der stilles både maskine og mandskab til rådighed. Virksomhedens kapaciteter: - Robotsvejsning - Autogensvejsning - Modstandssvejsning - TIG-svejsning
Surdejs bagningTimer: 12
Beskrivelse:
Vi har en over kapacitet på vores surdejs bagning, og kan tilbyde 12 timer ugelig med personale, samt opbevaring af ialt 9 stativer under produktionen. Der er dog ingen lager plads til det færdige produkt, og skal derfor afhentes umildbart efter produktionen. Mulighed for brug af egen råvare og opskrift.
Timer:
Beskrivelse:
Timer:
Beskrivelse:
Prototyping in 3D objekterTimer: 18 timer ugeligt
Beskrivelse:
Vi har en overkapacitet på ca. 18 timer ugeligt i vores Rapid prototyping department. Vi stille både printer og bemanding til rådighed. Vi har erfaring indenfor CAD, SolidWorks, ProE.